Jag älskar entreprenörer – och skriver om sådana så fort tillfälle ges. De sprider gott humör och väcker hopp. För ofta lyckas ju entreprenören med det som vi andra tycker är omöjligt.
I senaste Expressen-bilagan Mitt kök – ute nu – skriver jag om coola Gunilla Fritsch som hittade en gammal bakugn på sina föräldrars gård. Nu har hon startat ett helt upplevelsebageri. Det är DU som bakar DITT bröd – i hennes ugn (sex meter djup och med plats för trettio limpor samtidigt). Garanterat en upplevelse! I tidningen bjuder hon på sina finaste recept till julbaket – och så berättar hon hur hon drog igång sin rörelse. Foto: duktiga mat- och lifestyle-fotografenTine Guth Linse.
…och att ämnet engagerar märktes direkt när jag delade läs-tipset i sociala medier. Några utdrag:
– Så intressant. Hur länge finns tidningen att köpa?
– Får man komma dit och baka??
– Vad kul! Var finns hon? Ps. Lite i stil med bakstugor som finns bl a i Norrland, kanske?
Comments are closed.