5 års-jubileum!

Five III

Den första mars fyller Lisa Ising Skribent 5 år! Det var den dagen 2010 som jag tog steget och äntligen gjorde det jag längtat efter under ett helt yrkesliv som journalist. Att starta eget företag och skriva om det jag verkligen brinner för:  Entreprenörskap och gröna frågor, både bokstavligt och ett vidare perspektiv.

Det har varit fantastiskt utvecklande år. Som frilans har jag skrivit hundratals texter och bland kunderna finns idag 25 av de största magasinen och tidningarna i Sverige – och Danmark. Jubileet vill jag givetvis dela  med er läsare, följare och alla uppdragsgivare som varit med under åren.

5-årsdagen till ära har jag laddad arkiven med mängder av nya reportage, fullt läsbara i pdf. Det är porträtten av trädgårdsgiganter som Karin Berglund och Lars Krantz på Wij. Det är resereportaget från Norge och flera trädgårdsreportage; däribland det från Tage Andersens nya kameliahus i Småland och den förtrollande vårkolonin som två formgivare skapat på gehör. I publicerat-arkivet finns nu även ett antal nedslag hos passionerade entreprenörer som förändrar världen, var och en på sitt vis.

Att få träffa alla dessa begåvade, intressanta och roliga människor har varit ett privilegium. Att dessutom få förmedla och föra vidare deras drömmar och strävan; ja det är en ynnest.

Jag vill passa på att tacka alla er som följt mig genom åren och som har gjort mig arbete, inte bara möjligt utan även fantastiskt roligt och givande. TACK!

I samband med årsdagen har jag tagit ytterligare ett stort och efterlängtat steg framåt. Jag har lämnat in mitt första bokförslag!

, , , , , , , , , ,

Comments are closed.