Travel reports

Click on pictures or links to read the articles as pdf.

M-mag-Badhotell-1M-mag-Badhotell-2M-mag-Badhotell-NY-3-3

Resereportage med hög igenkänningsfaktor från danska TV-serien Badhotellet.  Tipsig guide till legendariska badhotellen längs Jyllands-kusten – ett slags tidsfickor utan wifi och moderniteter. Här är det enkelheten, den goda maten och naturen som är det exklusiva.

M-Magasin – 7 bra skäl att åka till danska badhotell

Aftonbladet SöndagAftonbladet Söndag

Text och bild från Marockos öken samt från Marrakesh med tips på boende, restauranger, shopping, se/uppleva.

Aftonbladet Söndag – Marocko från första parkett »

Aftonbladet Söndag maj 2012Aftonbladet Söndag maj 2012

Monets franska trädgård  – ett barnvänligt resmål – i spåren av den klassiska boken ”Linnéa i målarens trädgård”. Dessutom guide till Paris för tweenies med boende, restauranger, shopping och upplevelser. Den här gången var jag skribent och Hedvig, 10 var med och plåtade.

Aftonbladet Söndag – På besök i Monets trädgård »

AmeliaAmelia

Alternativt reportage från ett vintrigt Norge – utan skidor. Guide och tips för den som föredrar glamourmys på högfjällshotell från förra sekelskiftet. Läs om god mat och livets goda på charmiga skidorten Geilo. Foto: Lisa Ising med flera.

Amelia – Shopping, skidor och hundspann »

GronaLondonf-AftonbladetGronaLondon-pdf-Aftonbladet-3

Reportage och guide till Londons gröna adresser: Europas största takträdgård, The Roof Garden, The Garden Museum med brunch hos The Botanist. Shopping, boende, sevärdheter och mat – allt på samma gröna tema.

Aftonbladet – London Grönskar »

Kunglig1 Kungligt2Kungligtikph-3

Res-guide med foto till Köpenhamn på kungligt tema. Boende, restauranger, sevärdheter och shopping – allt med anknytning till hovet, slottet, drottningen eller kungliga familjen. Ett roligt tema att resa efter!

Aftonbladet – Kunglig glans i Köpenhamn »