Vägvisare i ny form

Fagra Skåne vaknar till liv igen – och lagom till återuppståndelsen har Skåneavisen kommit ut i nytt format, nu på glossat papper. Tourism in Skåne har gett ut med den här vägvisaren varje höst och vår ett bra tag, men den här gången är den mer frestande än någonsin. Det är inte utan att man blir sugen på att turista i sin egen landsända…

 Själv drar jag mitt strå till skånska turiststacken med tipset om Stockamöllan Swing- och Jazzfestival. Det är Skånes egen jazzdrottning Gunhild Carling som varje år samlar musiklegender på sin egen bakgård i Stockamöllan, norr om Eslöv. Egensinnigt, personligt och fullt av ös i en miljö, trolsk som en saga! I år är det 5-årsjubileum, så missa inte helgen 17-19 juni.

 Jag tänker dessutom boka in en dag med safari i ärtfälten kring Bjuv. Inte för att jag riktigt kan föreställa mig hur det går till, men originellt låter det…

, , , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar